Bloom zet jou voorop.

Ook als je thuis bent.

Verbeter je leefstijl met

e-health van Vital10

Bloom monitort en coacht jouw gezondheid, ook als je thuis bent. Daarvoor maken we gebruik van de prijswinnende e-health technologie van Vital10.

Met 8.100 gebruikers staat Vital10 bovenaan in preventieve zorg. Het herstel van een hartaanval, vechten tegen diabetes, verlagen van de bloeddruk of cholesterol, of het verbeteren van je levensstijl door meer te sporten, gezonder te eten of stress te verminderen;  Vital10 stimuleert je om de gezondheid doelen te stellen en werkt samen met jou om jouw doelen te bereiken.

Altijd in beweging

Bekroonde e-health technologie

Bloom helpt je met de e-health oplossing van Vital10  om de 10 belangrijkste risicofactoren te meten en daar waar nodig te verbeteren. Zo kun je de kans op ziekte aanzienlijk verminderen. Vital10 stimuleert je om de gezondheid doelen te stellen en werkt samen met u om uw doelen te bereiken. 

Vital10 monitort onder andere bloeddruk, gewicht, slaappatronen, eetgewoontes, cholesterol, suiker, balans, roken, behandeling en beweging. Ons doel is om je plezier te geven in de verandering met een gezondere leefstijl en een positieve invloed op risicofactoren als gevolg.

v10-web-app-visual-v1.png