GLOED voor je Vitaliteit  

Geef je vitaliteit een boost

Werk aan je vitaliteit in het helende klimaat, lage fijnstofniveau en de zoute lucht van Ameland

Ameland: de zee met zoutkristallen, het extreem lage fijnstofniveau, rust, ruimte en liggend in het werelderfgoed de Waddenzee!

Dit, samen met de kwaliteit van een professioneel team van coaches,

behandelaren/begeleiders en fysiotherapeuten, maken dat je gezondheid een enorme boost krijgt. Laat ons je helpen je geluk, passie en energie te hervinden. Samen laten we jou floreren.

Plezier beleven aan gezonder leven

Voel je gelukkig en gezond. Het vitaliteitsprogramma draagt bij aan: Veerkracht, conditie, ontspanning, gezondere voeding en een gezonder gewicht. 

Gerard Metz

Fysiotherapeut op Ameland

Op basis van een systeemaanpak waarbij zowel bij topsporters als bij chronische patiënten al jaren fantastische resultaten behaald zijn. Life is good….Go!

gerard.jpg

Dit is waarom je

met Bloom écht Vitaler wordt

Leren van en met elkaar is de krachtigste methode om jouw doelen te bereiken.

Het GLOED voor je Vitaliteit programma is erop gericht om je fitter, vitaler en gelukkiger te laten voelen. Samen met een groep gelijkgestemden werk je aan je gezondheid . Vitaler worden is tenslotte iets waarbij je iedere steun kunt gebruiken.

E-health monitoring en coaching werkt zeer motiverend

Tijdens jouw verblijf op Ameland, desgewenst samen met je partner en/of familie, neem je deel aan een intensief programma.  In combinatie met e-health monitoring en coaching realiseer je wat jij écht wilt.

Het programma leidt bewezen tot minder hart- en vaatziekten en diabetes

De helende omgeving van Ameland, een jaar lang begeleiding via e-health en het beloningssysteem zijn een uniek recept voor gezonder leven.

GLOED voor je Vitaliteit op Ameland

Na intake en healthcheck volgt een MDO (multidisciplinair overleg: fysiotherapeut, arts, psycholoog, dietist en lifestylecoach) over jouw vitaliteitsprogramma. Het programma zal onder meer bestaan uit: individuele councelling, spreekuren, mindfulnes, trainingsactiviteit, workshops (over voeding, waarom veranderen moeilijk is, relatie, creativiteit en expressie etc). Iedere deelnemer wordt een jaar lang via e-health begeleid.

Modules

Verblijf; 7 dagen

E-health: 12 maanden

✓ Bewegen 

✓ Voeding

✓ Slaap

✓ Mindfulnesstraining

✓ Duurzaam veranderen

✓ Psycho-educatieve preventie

✓ Workshops (samen met partner)

creativiteit
zingen

wandelen (Nordic Walking)
fietsen (mountainbike)
stilte wandeling

 

Kosten voor deelname aan GLOED voor je Vitaliteit

bedragen  € 2.850,-

Je naasten betalen slechts € 75,- per overnachting.

  GLOED  

De 5 dimensies van

met plezier gezonder leven

heartbeat.png
care.png
sunset.png
green-energy.png
motivation.png

Gezondheid

Levensstijl

Ontspanning

Energie

Duurzaam

GLOED is hoe wij jou helpen te herstellen en gezond te leven. GLOED is de uniek formule van Bloom Healthy Life en is samengesteld door medewerkers met gerichte expertise. Dankzij de 5 dimensies van GLOED helpen wij je om te herstellen, te genezen en je gezondheid te verbeteren. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor familie en verzorgers. ​

Monitor jouw gezondheid.

Ook als je thuis bent. 

v10-web-app-visual-v1.png

Bekroonde e-health technologie

Bloom helpt je met de e-health oplossing van Vital10  om de 10 belangrijkste risicofactoren te meten en daar waar het nodig is te verbeteren. Hiermee vermindert de kans op ziekte aanzienlijk. Vital10 stimuleert je om gezonde doelen te stellen en werkt samen met jou om jouw doelen te bereiken. 

Vital10 monitort onder andere: bloeddruk, gewicht, slaappatronen, eetgewoontes, cholesterol, suiker, balans, roken, behandeling en beweging. Ons doel is om je plezier te geven in de verandering naar een gezondere leefstijl met een positieve invloed op risicofactoren als gevolg.

Verblijf in jouw Health Suite

in Hotel Noordsee op Ameland

Westcord Noordsee - Front
Westcord Noordsee - Cocktail
Westcord Noordsee - Restaurant_1
Westcord Noordsee - rm 408 xxx_2
Westcord Noordsee - rm 408
Westcord Noordsee - rm 408 - Bathroom
ameland met toren
stel op strand

Uniek in Nederland! Een complete vleugel in Hotel Noordsee is uitgerust ten behoeve van preventie- en revitalisatieprogramma's van Bloom. In onderlinge afstemming met de zorgprofessionals van Bloom en hospitalityprofessionals van Hotel Noordsee is een uitgebalanceerde omgeving en service gecreëerd die Bloom-gasten met hun partner een zorgeloos verblijf garandeert.