top of page

Vitaliteit

Geef je vitaliteit een boost

Werk aan je vitaliteit in het helende klimaat, lage fijnstofniveau en de zoute lucht van Ameland

Ameland: de zee met zoutkristallen, het extreem lage fijnstofniveau, rust, ruimte en liggend in het werelderfgoed de Waddenzee!

Dit, samen met de kwaliteit van een professioneel team van coaches,

behandelaren/begeleiders en fysiotherapeuten, maken dat je gezondheid een enorme boost krijgt. Laat ons je helpen je geluk, passie en energie te hervinden. Samen laten we jou floreren.

Plezier beleven aan gezonder leven

Voel je gelukkig en gezond. Het vitaliteitsprogramma draagt bij aan: Veerkracht, conditie, ontspanning, gezondere voeding en een gezonder gewicht. 

Gerard Metz

Fysiotherapeut op Ameland

Op basis van een systeemaanpak waarbij zowel bij topsporters als bij chronische patiënten al jaren fantastische resultaten behaald zijn. Life is good….Go!

gerard.jpg

Dit is waarom je

met Bloom écht Vitaler wordt

Leren van en met elkaar is de krachtigste methode om jouw doelen te bereiken.

E-health monitoring en coaching werkt zeer motiverend

GLOED

De 5 dimensies van

met plezier gezonder leven

heartbeat.png
care.png
sunset.png
green-energy.png
motivation.png

Gezondheid

Levensstijl

Ontspanning

Energie

Duurzaam

GLOED is hoe wij jou helpen te herstellen en gezond te leven. GLOED is de uniek formule van Bloom Healthy Life en is samengesteld door medewerkers met gerichte expertise. Dankzij de 5 dimensies van GLOED helpen wij je om te herstellen, te genezen en je gezondheid te verbeteren. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor familie en verzorgers. ​

Monitor jouw gezondheid.

Ook als je thuis bent. 

v10-web-app-visual-v1.png

Bekroonde e-health technologie

Bloom helpt je met de e-health oplossing van Vital10  om de 10 belangrijkste risicofactoren te meten en daar waar het nodig is te verbeteren. Hiermee vermindert de kans op ziekte aanzienlijk. Vital10 stimuleert je om gezonde doelen te stellen en werkt samen met jou om jouw doelen te bereiken. 

Vital10 monitort onder andere: bloeddruk, gewicht, slaappatronen, eetgewoontes, cholesterol, suiker, balans, roken, behandeling en beweging. Ons doel is om je plezier te geven in de verandering naar een gezondere leefstijl met een positieve invloed op risicofactoren als gevolg.

Verblijf in jouw Health Suite

in Hotel Noordsee op Ameland

Westcord Noordsee - Front
Westcord Noordsee - Cocktail
Westcord Noordsee - Restaurant_1
Westcord Noordsee - rm 408 xxx_2
Westcord Noordsee - rm 408
Westcord Noordsee - rm 408 - Bathroom
ameland met toren
stel op strand

Uniek in Nederland! Een complete vleugel in Hotel Noordsee is uitgerust ten behoeve van preventie- en revitalisatieprogramma's van Bloom. In onderlinge afstemming met de zorgprofessionals van Bloom en hospitalityprofessionals van Hotel Noordsee is een uitgebalanceerde omgeving en service gecreëerd die Bloom-gasten met hun partner een zorgeloos verblijf garandeert.

bottom of page