MINDFULLNESS  

Een nieuw begin voor de rest van je leven

Leef het leven dat bij jou past

GLOED voor je Mind biedt een intensieve mindfulnesstraining in de schoonste lucht van Nederland. Centraal staat het vermogen om beter naar de wereld in jezelf en de wereld om je heen te luisteren, waardoor het makkelijker wordt beter voor jezelf te zorgen. Het prachtige eiland Ameland biedt jou de optimale plek om aan je balans te werken en gezond te blijven. 

Mindfulness draagt bij aan veerkracht in tijden van stress, het verstevigen van je gezondheid en het vermogen het leven te leven dat bij jou past. Mindfulness is een levenswijze. Samen helpen wij jou te komen tot nieuw gedrag en inzichten.

Mindful onder begeleiding van vooraanstaande trainers

Vertrouw op de expertise van de aangesloten trainers en zorgprofessionals van Bloom Healthy Life. Barbara is levendig, inspirerend en compassievol en past mindfulness-programma’s vanuit wetenschappelijke en bewezen methodes toe. Barbara staat voor no-nonsense mindfulness.

Barbara Doeleman-van Veldhoven

Grondlegger mindfulness in de zorg

De maatwerkaanpak is bewezen de meest effectieve methode om een nieuw begin voor de rest van je leven te maken. Daarbij word je gedurende je verblijf op Ameland een volle week ondersteund door bevlogen mindfulnesstrainers. Via het uitgekiende e-health platform Vital10 begeleiden zij je een jaar lang om jouw doelen te bereiken.

2016-4-BFC-Mindfulness-Compassie-Barbara

Dit is waarom je

met Bloom écht verandert

Leren van en met elkaar is de krachtigste methode om jouw doelen te bereiken.

Het Mindfullness programma is gericht om samen met jouw naasten een prettiger leven te realiseren. In het programma werk aan je gezondheid in een groep. 

E-health monitoring en coaching werkt zeer motiverend

Tijdens jouw verblijf op Ameland, desgewenst samen met je partner en/of familie, neem je deel aan een intensief programma.  In combinatie met e-health monitoring en coaching realiseer je wat jij écht wilt.

Het programma leidt bewezen tot een gelukkiger leven

De helende omgeving van Ameland, een jaar lang begeleiding via e-health en het beloningssysteem zijn een uniek recept voor gelukkiger leven.

De week biedt gelegenheid tot verstilling en bezinning, waardoor herstel en balans bevorderd worden. Je krijgt onder andere begeleiding in: Het ontwikkelen van kwaliteiten van mindfulness in het dagelijks leven; het ontwikkelingen van de basis voor dagelijkse meditatie; bewegen in aandacht om beter naar je lichaam te leren luisteren; reflecteren op jouw automatische patronen en die te doorbreken; het ontwikkelen van compassie voor jezelf en anderen. Iedere deelnemer wordt een jaar lang via e-health begeleidt.

Monitor jouw gezondheid.

Ook als je thuis bent. 

v10-web-app-visual-v1.png

Bekroonde e-health technologie

Bloom helpt je met de e-health oplossing van Vital10  om de 10 belangrijkste risicofactoren te meten en daar waar het nodig is te verbeteren. Hiermee vermindert de kans op ziekte aanzienlijk. Vital10 stimuleert je om gezonde doelen te stellen en werkt samen met jou om jpu doelen te bereiken. 

Vital10 monitort onder andere: bloeddruk, gewicht, slaappatronen, eetgewoontes, cholesterol, suiker, balans, roken, behandeling en beweging. Ons doel is om je plezier te geven in de verandering naar een gezondere leefstijl met een positieve invloed op risicofactoren als gevolg.

Verblijf in jouw Health Suite

in Hotel Noordsee op Ameland

Westcord Noordsee - Front
Hotel-Noordsee-Ameland-WestCord-Fietsen
stel op strand
Westcord Noordsee - Restaurant_1
Hotel-Noordsee-Ameland-WestCord-terras-b
Hotel-Noordsee-Ameland-WestCord-appartem
Westcord Noordsee - Cocktail
Hotel-Noordsee-Ameland-WestCord-zwembad-
ameland met toren

Uniek in Nederland. Een complete vleugel in Hotel Noordsee is uitgerust ten behoeve van preventie- en revitalisatieprogramma's van Bloom. In onderlinge afstemming met de zorgprofessionals van Bloom en hospitalityprofessionals van Hotel Noordsee is een uitgebalanceerde omgeving en service gecreëerd die Bloom-gasten met hun partner een zorgeloos verblijf garandeert.