top of page

GLOED voor je Hart

Leef zonder angst

Na een hartaandoening of ingreep weer de draad van jouw leven oppakken.

GLOED voor je Hart biedt een speciaal hartrevalidatie programma aan. Het prachtige eiland Ameland, met de schoonste lucht van Nederland is dè optimale plek om aan je gezondheid en vitaliteit te werken. 

Samen helpen wij jou je grenzen opnieuw te leren kennen en je conditie te verbeteren. Daarnaast krijg je tips voor een gezonde leefstijl en leer je omgaan met emoties en onzekerheid. Je krijgt antwoord op de vragen “Wat kan ik?” en “Wat mag ik?”. Zodat je zelfvertrouwen en vitaliteit weer terugkomt en je weer kunt genieten van een (sociaal) leven.

Versterk je hart onder begeleiding van topartsen

Vertrouw op de expertise van de aangesloten topartsen en zorgprofessionals van Bloom Healthy Life. Cardioloog Roderik Kraaijenhagen is gespecialiseerd in hartrevalidatie en e-health en heeft het programma GLOED voor je Hart opgesteld. Gedurende je verblijf op Ameland word je een volle week ondersteund door psychologen, fysiotherapeuten, verpleegkundigen en diëtisten en via het uitgekiende e-health platform van Vital10 word je een jaar lang begeleid om jouw doelen te bereiken.

Dr. Roderik Kraaijenhagen

Cardioloog

Meedoen aan een hartrevalidatieprogramma helpt! De multidisciplinaire maatwerk-aanpak is bewezen effectief. Je hebt daarna minder kans op nieuwe hartproblemen en hebt meer vertrouwen in je lichaam.
Het is zinvol voor de patiënt, maar ook zijn/haar naasten zullen er baat bij hebben. 

foto staand.jpg

Dit is waarom je met Bloom écht verandert 

Leren van en met elkaar is de krachtigste methode om jouw doelen te bereiken.

Het GLOED voor je Hart programma is erop gericht om alleen of met jouw naasten een en vitaler en gezonder leven te realiseren. Je werkt onder professionele begeleiding aan je gezondheid zowel zelfstandig als in een groep.

E-health monitoring en coaching werkt

 motiverend

Tijdens jouw verblijf op Ameland, desgewenst samen met je partner en/of familie, neem je deel aan een intensief programma. In combinatie met e-health monitoring en coaching werk je wat goed voor jou is.

Het programma leidt bewezen tot minder hart- en vaatziekten en diabetes

De helende omgeving van Ameland, een jaar lang begeleiding via e-health en het beloningssysteem zijn een uniek recept voor gezonder leven.

Na intake en healthcheck volgt een MDO (multidisciplinair overleg: fysiotherapeut, arts, psycholoog, dietist en lifestylecoach) over jouw vitaliteitsprogramma. Het programma zal onder meer bestaan uit: individuele counceling, spreekuren, mindfulness,

trainingsactiviteit, workshops (over voeding, waarom veranderen moeilijk is, relatie, creativiteit en expressie etc). Iedere deelnemer wordt een jaar lang via e-health begeleid.

Modules

Verblijf: 7 dagen

E-health: 12 maanden

✓ Bewegen 

✓ Voeding

✓ Slaap

✓ Mindfulnesstraining

✓ Duurzaam veranderen

✓ SMR

✓ Psycho-educatieve preventie

✓ Workshops (samen met partner)

creativiteit
zingen

wandelen (Nordic Walking)
fietsen (mountainbike)
stilte wandeling

 

Kosten voor deelname aan GLOED voor je Hart 

bedragen  € 2.850,-

Je naasten betalen slechts € 75,- per overnachting.

Indien u van uw huisarts of behandelend specialist een geldige vewijzing heeft voor hartrevalidatie wordt een deel van het Bloom Healthy Life programma vergoed vanuit de zorgverzekering. In dat geval zijn de kosten EUR 2.500,-

GLOED

De 5 dimensies van

met plezier gezonder leven

heartbeat.png
care.png
sunset.png
green-energy.png
motivation.png

Gezondheid

Levensstijl

Ontspanning

Energie

Duurzaam

GLOED is hoe wij jou helpen te herstellen en gezond te leven. GLOED is de uniek formule van Bloom Healthy Life en is samengesteld door medewerkers met gerichte expertise. Dankzij de 5 dimensies van GLOED helpen wij je om te herstellen, te genezen en je gezondheid te verbeteren. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor familie en verzorgers. ​

Met Bloom weet je waarom

Leef zonder angst

Door ons programma hoef je niet meer gedotterd te worden. Heb je geen stents en geen ICD meer nodig. Ook kijkt een professional een jaar lang op afstand mee.

 Mes snijdt aan twee kanten

Het mes snijdt aan twee kanten: Je partner en naasten krijgen ook weer vertrouwen in jouw herstelproces.

Word weer vrolijker

Door ons programma word je weer vrolijker en krijg je meer zelfvertrouwen. Dit komt omdat je 70% minder kans hebt op herhaling van je hartprobleem.

v10-web-app-visual-v1.png

Monitor jouw gezondheid.

Ook als je thuis bent. 

Bekroonde e-health technologie

Bloom helpt je met de e-health oplossing van Vital10  om de 10 belangrijkste risicofactoren te meten en daar waar het nodig is te verbeteren. Hiermee vermindert de kans op ziekte aanzienlijk. Vital10 stimuleert je om gezonde doelen te stellen en werkt samen met jou om jouw doelen te bereiken. 

Vital10 monitort onder andere: bloeddruk, gewicht, slaappatronen, eetgewoontes, cholesterol, suiker, balans, roken, behandeling en beweging. Ons doel is om je plezier te geven in de verandering naar een gezondere leefstijl met een positieve invloed op risicofactoren als gevolg.

Verblijf in jouw Health Suite

in Hotel Noordsee op Ameland

Westcord Noordsee - Front
Westcord Noordsee - Cocktail
Westcord Noordsee - Restaurant_1
Westcord Noordsee - rm 408 xxx_2
Westcord Noordsee - rm 408
Westcord Noordsee - rm 408 - Bathroom
ameland met toren
stel op strand

Uniek in Nederland. Een complete vleugel in Hotel Noordsee is uitgerust ten behoeve van preventie- en revitalisatieprogramma's van Bloom. In onderlinge afstemming met de zorgprofessionals van Bloom en hospitalityprofessionals van Hotel Noordsee is een uitgebalanceerde omgeving en service gecreëerd die Bloom-gasten met hun partner een zorgeloos verblijf garandeert.

bottom of page