top of page

  GLOED  post COVID   

Reconditioneren na COVID

Reconditionering van CoVID Patiënten in een vitaliteitsprogramma

Mensen die corona hebben doorgemaakt kunnen lang klachten houden van long- of luchtwegklachten, reuk- en smaakverlies, afgenomen inspanningsvermogen, wisselende pijnklachten, vermoeidheid, stress en concentratieverlies. Deze long-CoVID vraagt om een behandelaanpak in afstemming met de eigen behandelaars die kan variëren van specialistische revalidatie tot eenvoudige reconditionering en leefstijlaanpassing.

De vitaliteitsprogramma’s van Bloom Healthy Life maakt een individueel toegesneden behandelprogramma voor mensen met long-CoVID mogelijk,

waarbij ook aandacht is voor de impact die CoVID over het hele traject van thuisisolatie in gezinsverband tot en met ziekenhuisopname op patiënt en zijn naasten heeft gehad.

Na aanmelding en intake via e-health wordt u zo mogelijk met partner ingedeeld in een intensief programma van een week op Ameland waar mentale veerkracht, zelfzorgvaardigheden, leefstijlaanpassing en optimaal bewegen centraal staan. Wij begeleiden en volgen U via e-health gedurende een jaar, zo mogelijk in afstemming met de behandelaars en coaches in uw eigen omgeving.

Toonaangevend teamwork door zorgprofessionals

IMG_2172.jpeg

Paul van Spiegel

Longarts n.p.

Paul van Spiegel is een autoriteit op het gebeid van astma, COPD en roken.

Een toonaangevend team van zorgprofessionals bestaande uit artsen, fysiotherapeuten, psychologen, bewegings- en leefstijlcoaches,

diëtisten en longverpleegkundigen staat voor een allesomvattend programma, waarin we jou op alle dimensies van positieve gezondheid helpen.

Dit is waarom je

met Bloom écht herstelt

Leren van en met elkaar is de krachtigste methode om jouw doelen te bereiken.

Het GLOED voor je Longen programma is speciaal ontwikkelt voor COPD patiënten en voor mensen die last hebben van

post-Corona klachten. Samen met een multidisciplinair longrevalidatieteam helpen we je om weer meer adem te krijgen

E-health monitoring en coaching werkt zeer motiverend

Tijdens jouw verblijf op Ameland, desgewenst samen met je partner en/of familie, neem je deel aan een intensief programma.  In combinatie met e-health monitoring en coaching realiseer je wat jij écht wilt.

Het programma leidt bewezen tot minder hart- en vaatziekten en diabetes

De helende omgeving van Ameland, een jaar lang begeleiding via e-health en het beloningssysteem zijn een uniek recept voor gezonder leven.

  GLOED  post COVID   

Benieuwd naar wat Bloom voor je kan betekenen?

  GLOED  

De 5 dimensies van

met plezier gezonder leven

heartbeat.png
care.png
sunset.png
green-energy.png
motivation.png

Gezondheid

Levensstijl

Ontspanning

Energie

Duurzaam

GLOED is hoe wij jou helpen te herstellen en gezond te leven. GLOED is de uniek formule van Bloom Healthy Life en is samengesteld door medewerkers met gerichte expertise. Dankzij de 5 dimensies van GLOED helpen wij je om te herstellen, te genezen en je gezondheid te verbeteren. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor familie en verzorgers. ​

Monitor jouw gezondheid.

Ook als je thuis bent. 

v10-web-app-visual-v1.png

Bekroonde e-health technologie

Bloom helpt je met de e-health oplossing van Vital10  om de 10 belangrijkste risicofactoren te meten en daar waar het nodig is te verbeteren. Hiermee vermindert de kans op ziekte aanzienlijk. Vital10 stimuleert je om gezonde doelen te stellen en werkt samen met jou om jouw doelen te bereiken. 

Vital10 monitort onder andere: bloeddruk, gewicht, slaappatronen, eetgewoontes, cholesterol, suiker, balans, roken, behandeling en beweging. Ons doel is om je plezier te geven in de verandering naar een gezondere leefstijl met een positieve invloed op risicofactoren als gevolg.

Verblijf in jouw Health Suite

in Hotel Noordsee op Ameland

Westcord Noordsee - Front
Westcord Noordsee - Cocktail
Westcord Noordsee - Restaurant_1
Westcord Noordsee - rm 408 xxx_2
Westcord Noordsee - rm 408
Westcord Noordsee - rm 408 - Bathroom
ameland met toren
stel op strand

Uniek in Nederland! Een complete vleugel in Hotel Noordsee is uitgerust ten behoeve van preventie- en revitalisatieprogramma's van Bloom. In onderlinge afstemming met de zorgprofessionals van Bloom en hospitalityprofessionals van Hotel Noordsee is een uitgebalanceerde omgeving en service gecreëerd die Bloom-gasten met hun partner een zorgeloos verblijf garandeert.

bottom of page