top of page

  GLOED Afvallen  

Realiseer een gezond gewicht

Meer plezier en gezonder leven met een aangepaste leefstijl.

GLOED Afvallen biedt jou een intensief leefstijlprogramma in de schoonste lucht van Nederland. Het prachtige eiland Ameland biedt jou de optimale plek om aan je gewicht te werken en een gezonde leefstijl te ontwikkelen. 

Samen helpen wij jou te komen tot nieuw gedrag en nieuwe inzichten, waarbij meer bewegen en gezond eten de basis vormt voor een gezonder leven. Het is aangetoond dat de kans op hart- en vaatziekten en diabetes 2 aanzienlijk verminderen bij een gezond eet- en leefpatroon. Wanneer je beter in je vel zit zul je ook op sociaal vlak beter gaan functioneren.  

Succesvol afvallen

onder begeleiding van topartsen

Vertrouw op de expertise van de aangesloten topartsen en zorgprofessionals van Bloom Health Life. Vasculair internist Sabine Pinedo heeft het programma GLOED Afvallen opgesteld. Via het uitgekiende e-health platform Vital10 begeleidt zij je een  jaar lang om jouw doelen te bereiken.

Dr. Sabine Pinedo

Vasculair Internist

De maatwerk aanpak is bewezen de meest effectieve methode om af te vallen. Daarbij word je gedurende je verblijf op Ameland een volle week ondersteund door gedragswetenschappers, fysiotherapeuten en diëtisten.

sabine.jpg

Dit is waarom je

met Bloom écht afvalt

Leren van en met elkaar is de krachtigste methode om jouw doelen te bereiken.

Het GLOED Afvallen programma is erop gericht om samen met jouw naasten een gezonder leven te realiseren. Je werkt aan je gezondheid in een groep. Afvallen is tenslotte iets waarbij je iedere steun kunt gebruiken.

E-health monitoring en coaching werkt zeer motiverend

Tijdens jouw verblijf op Ameland, desgewenst samen met je partner en/of familie, neem jij deel aan een intensief programma om af te vallen.  In combinatie met e-health monitoring en coaching realiseer je wat jij écht wilt.

Het programma leidt bewezen tot minder hart- en vaatziekten en diabetes

De helende omgeving van Ameland, een jaar lang begeleiding via e-health en het beloningssysteem zijn een uniek recept voor gezonder leven.

GLOED Afvallen op Ameland

Na de intake en health-check volgt een MDO (multidisciplinair overleg: fysiotherapeut, arts, psycholoog, diëtist en lifestylecoach) over jouw vitaliteitsprogramma. 

Het programma zal onder meer bestaan uit: individuele counseling, spreekuren, mindfulness, trainingsactiviteit, workshops (over voeding, waarom veranderen moeilijk is, relatie, creativiteit en expressie etc). Iedere deelnemer wordt een jaar lang via e-health begeleid.

Modules

Verblijf: 7 dagen

E-health: 12 maanden

✓ Bewegen 

✓ Voeding

✓ Slaap

✓ Mindfulnesstraining

✓ Duurzaam veranderen

✓ Psycho-educatieve preventie

✓ Workshops (samen met partner)

creativiteit
zingen

wandelen (Nordic Walking)
fietsen (mountainbike)
stilte wandeling

 

Kosten voor deelname aan GLOED Afvallen

bedragen  € 2.850,-.

Je naasten betalen slechts € 75,- per overnachting.

  GLOED  

De 5 dimensies van

met plezier gezonder leven

heartbeat.png
care.png
sunset.png
green-energy.png

Gezondheid

Levensstijl

Ontspanning

Energie

GLOED is hoe wij jou helpen te herstellen en gezond te leven. GLOED is de uniek formule van Bloom Healthy Life en is samengesteld door medewerkers met gerichte expertise. Dankzij de 5 dimensies van GLOED helpen wij je om te herstellen, te genezen en je gezondheid te verbeteren. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor familie en verzorgers. ​

motivation.png

Duurzaam

Monitor jouw gezondheid.

Ook als je thuis bent. 

v10-web-app-visual-v1.png

Bekroonde e-health technologie

Bloom helpt je met de e-health oplossing van Vital10  om de 10 belangrijkste risicofactoren te meten en daar waar het nodig is te verbeteren. Hiermee vermindert de kans op ziekte aanzienlijk. Vital10 stimuleert je om gezonde doelen te stellen en werkt samen met jou om jouw doelen te bereiken. 

Vital10 monitort onder andere: bloeddruk, gewicht, slaappatronen, eetgewoontes, cholesterol, suiker, balans, roken, behandeling en beweging. Ons doel is om je plezier te geven in de verandering naar een gezondere leefstijl met een positieve invloed op risicofactoren als gevolg.

Verblijf in jouw Health Suite

in Hotel Noordsee op Ameland

Westcord Noordsee - Front
Westcord Noordsee - Cocktail
Westcord Noordsee - Restaurant_1
Westcord Noordsee - rm 408 xxx_2
Westcord Noordsee - rm 408
Westcord Noordsee - rm 408 - Bathroom
ameland met toren
stel op strand

Uniek in Nederland! Een complete vleugel in Hotel Noordsee is uitgerust ten behoeve van preventie- en revitalisatieprogramma's van Bloom. In onderlinge afstemming met de zorgprofessionals van Bloom en hospitalityprofessionals van Hotel Noordsee is een uitgebalanceerde omgeving en service gecreëerd die Bloom-gasten met hun partner een zorgeloos verblijf garandeert.

bottom of page